UCSIA
Prinsstraat 14
B-2000 Antwerpen
marijke.celis@ua.ac.be
Tel. +32 (0)3 265 49 60
Fax +32 (0)3 707 09 31
UCSIA-nieuwjaarsreceptie 2018

UCSIA nodigt u graag uit op de nieuwjaarsreceptie met een drankje en een hapje op donderdag 18 januari 2018 om 19.00 uur in het Hof van Liere, Prinsstraat 13, 2000 Antwerpen.

Prof. dr. Luc Braeckmans, academisch directeur UCSIA, verwelkomt de genodigden.

Mevrouw Mieke Van Hecke, voorzitster van de algemene vergadering, staat kort stil bij de drijfveren en drijvers achter het project UCSIA.

Gelegenheidstoespraak - Psychiatrie: haar ziel en verborgen schoonheid
Prof. dr. Bernard Sabbe is als psychiater verbonden aan het Psychiatrisch Ziekenhuis Duffel en is coördinator van CAPRI (Collaborative Antwerp Psychiatric Research Institute · Universiteit Antwerpen).

Graag inschrijven vóór 12 januari inschrijven met e-formulier hieronder.

 

Inschrijvingsformulier

UCSIA-nieuwjaarsreceptie
18 januari 2018

Contactgegevens deelnemer:

Aanspreking:* 
Voornaam:* 
Naam:* 
E-mailadres:*   
Functie:
Organisatie:
Straat en nr.:* 
Postcode:* 
Gemeente:* 
Land:* 
Telefoonnummer:* 

Schrijft zich in voor de nieuwjaarsreceptie op donderdag 18 januari 2018 om 19 uur in het Hof van Liere, Prinsstraat 13, 2000 Antwerpen met *  personen.
Privacy statement

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door UCSIA en worden enkel gebruikt in het kader van de activiteit(en) waarvoor u zich inschreef.

Uw gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden. U heeft het recht om uw gegevens te raadplegen en te limiteren. Foutieve persoonsgegevens kan u laten corrigeren. Indien u geen informatie van UCSIA meer wenst te ontvangen, kan u zich op ieder moment uitschrijven van onze mailinglijst door een mail te sturen naar info@ucsia.be.