UCSIA
Prinsstraat 14
B-2000 Antwerpen
marijke.celis@ua.ac.be
Tel. +32 (0)3 265 49 60
Fax +32 (0)3 707 09 31
Networking and Learning for an Integrated Palliative Care

Hoe inschrijven?

Vooraf inschrijven is vereist!  Inschrijven voor dit symposium kan enkel met het online inschrijvingsformulier.

Vul het online inschrijvingsformulier in en klik op de knop "verzenden" onderaan. 

Let op! Om het formulier te kunnen verzenden, moet u:

  • alle verplichte velden invullen. (Deze worden aangeduid met een *.)
  • het hokje aanvinken waarin u akkoord gaat met de voorwaarden over de betaling van het inschrijvingsgeld.
Na het verzenden, verschijnt er een automatisch bevestigingsbericht op het scherm en ontvangt u dit bericht ook per e-mail. Vervolgens bevestigen wij uw deelname met een persoonlijk e-mailbericht met de factuur. 

De inschrijvingen zullen lopen tot en met 13 november 2018. Let wel op: het aantal plaatsen is beperkt. Als de studiedag volzet is, dan worden de inschrijvingen eerder afgesloten. We moedigen u daarom aan om tijdig in te schrijven. Uw plaats op de inschrijvingslijst wordt bepaald door de datum en het uur van de ontvangst van uw inschrijvingsformulier door UCSIA.
 
Inschrijvingsgeld
Het inschrijvingsgeld bedraagt 35 euro per deelnemer. Er  is een kortingstarief van 10,00 euro voor studenten en deelnemers zonder inkomen of met een vervangingsinkomen.

Het inschrijvingsgeld wordt automatisch gefactureerd aan het opgegeven adres. U zal de factuur ontvangen per e-mail. We willen u vragen om meteen de correcte facturatiegegevens op te geven. Speciale vermeldingen (bv. bestelbonnummer, referentie,...) kan u kwijt in het vak "opmerking". 

Annulering
Als u voor 13 november 2018 schriftelijk laat weten dat u niet kan deelnemen, dan kunnen we uw inschrijving kosteloos annuleren. Reeds betaalde inschrijvingsgelden worden dan terugbetaald. Wie na 13 november 2018 wil annuleren, kan dit niet meer kosteloos doen. Dit wil zeggen dat het volledige bedrag verschuldigd blijft. In dit geval mag er wel een collega in uw plaats deelnemen aan de studiedag. Gelieve dit tijdig te melden per e-mail naar info@ucsia.be.
 
Bijkomende informatie
Heeft u nog vragen over de inschrijvingen? Aarzel dan niet en neem contact op met:
Marijke Celis 
E | marijke.celis@ucsia.be  
T | 03 265 49 60