Workshop - Keuzes maken

Wie of wat wil ik worden?

Workshoptraject studiekeuzebegeleiding voor leerlingen in de 3e graad secundair onderwijs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ornare turpis eros, in placerat neque fringilla et. Integer dolor leo, pretium ut leo id, molestie efficitur orci. Maecenas urna ante, viverra vel commodo ut, venenatis eget felis. Ut efficitur elit ex, vitae blandit lacus commodo ut. Suspendisse ut massa odio. Etiam luctus faucibus eros. Pellentesque euismod, ex eu posuere iaculis, neque eros imperdiet velit, vitae finibus ex nisi et sem. Phasellus vitae libero sed libero ultrices fringilla. Integer bibendum diam nec dolor suscipit finibus.

De Studio werkte hiervoor samen met UCSIA in het kader van het stadsfestival ‘Barokke Influencers’ dat in 2023 plaatsvond in Antwerpen. Nikolaas Sintobin sj en Kaat Somers van UCSIA werken samen met de huisartiesten en de ploeg van De Studio. Lees het verslag van het workshoptraject.

Nikolaas Sintobin sj is jezuïet, schrijver en internetpastor. Als lid van de jezuïetenorde is hij betrokken bij verschillende vormen van pastoraal werk, voornamelijk gericht op de online gemeenschap. Hij staat bekend om zijn actieve aanwezigheid op sociale media en zijn inzet voor het delen van spirituele inzichten en begeleiding via digitale kanalen. Sintobin schrijft ook regelmatig over spiritualiteit, geloof en moderne cultuur. Zo schreef hij ook het boek Vertrouw op je gevoel: leren keuzes maken met Ignatius van Loyola dat de basis vormde voor deze workshop.

Nikolaas Sintobin sj

Partners

De Studio

De Studio

Antwerpse cultuurhub waar kunst, theater, film, muziek en meer samenkomen

Barokke Influencers

Barokke Influencers

Antwerps stadsfestival van traditie en vernieuwing

UCSIA vzw

Universitair Centrum Sint-Ignatius Antwerpen

Evenementen

Keuzes maken

Wat of wie wil ik worden?

studiekeuzetraject deel 1
Barokke Influencers
23 januari 2023

Keuzes maken

Wat of wie wil ik worden?

studiekeuzetraject deel 2
Barokke Influencers
6 februari 2023

Keuzes maken

Wat of wie wil ik worden?

studiekeuzetraject deel 3
Barokke Influencers
10 maart 2023

Download het pakket!

UCSIA

Koningstraat 2
B-2000 Antwerpen
info@ucsia.be
Tel. +32 (0)3 265 49 60

Voorlopige locatie tijdens de renovatiewerken:
Blindestraat 14, 2000 Antwerpen