Projecten

Op deze bladzijden vindt u alle geplande projecten van UCSIA. Informatie over de voorbije projecten vindt u onder archief.

De internationale zomerschool is een jaarlijks terugkerend evenement bestemd voor een academisch, internationaal publiek van jonge postdocs of doctorandi. De congressen of workshops van het Scribani-netwerk spreken een internationaal professioneel en academisch publiek aan.

Jaarlijks vinden vier of vijf internationale multidisciplinaire academische workshops plaats over een specifiek thema binnen de missie van UCSIA. Wellicht vindt u als academicus thema’s terug in uw belangstellingssfeer en kunt u als deelnemer zelf aan zo’n workshop bijdragen. U kunt ook de gastlezingen volgen in het kader van een aantal leerstoelen en stipendia of eventueel zelf hiervoor kandideren.

Daarnaast organiseert UCSIA een waaier aan activiteiten zoals congressen, seminaries, lezingenreeksen, masterclasses enz. voor academici en studenten in de alfa en beta wetenschappen, maar ook voor specifieke doelgroepen van professionals en geëngageerde vrijwilligers. 

De publieke lezingen van UCSIA zijn een begrip geworden. U vindt er in deze rubriek alle inhoudelijke en praktische informatie over. De lezingen voor het voorjaar werden ook gebundeld in de halfjaarlijkse programmabrochure publiekslezingen.

UCSIA

Koningstraat 2
B-2000 Antwerpen
info@ucsia.be
Tel. +32 (0)3 265 49 60

Voorlopige locatie tijdens de renovatiewerken:
Blindestraat 14, 2000 Antwerpen